FOLLOW ME

Ik ben er voor de momenten die er toe doen!

De momenten die bij je binnenkomen en je bijblijven.
De momenten waarvoor we leven. En dat maakt mij Belevenismaker!

Kristel - Belevenismaker

Face behind

Kristel
van dijk
- Caron

Creatieve fladderaar, beelddenker, feestjesmens, voelsprieten voor sfeer en emotie.  Zorgt voor overzicht, maakt makkelijk contact en enthousiasme is mijn superpower!

Dat ben ik in een notendop. Kristel, het gezicht achter Belevenismaker. Ik ben 29 jaar en sinds 10 september 2022  getrouwd met Nicky,  op wie ik al 12 jaar verliefd ben. Samen wonen we in Sprundel (vlakbij Breda) met ons hondenkind Daantje.

In mijn vrije tijd vind je mij buiten in de natuur, in een restaurant, op feestjes, op een yogamat of in de boksschool. Maar ook dansend en zingend in de keuken, in de auto, onder de douche of in het café. En vooral veel lachen en lol maken met iedereen die mij lief is. Guilty pleasure: het hardst lachen om mijn eigen grappen.

Organiseren en regelen is altijd al mijn tweede natuur geweest. En dat in combinatie met een liefde voor creatief bezig zijn en het vieren van het leven, maakt dat ik de stap naar het ondernemerschap heb gezet. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Inmiddels werk ik fulltime als weddingplanner, eventmanager én ceremoniespreker. 

Als je mij beter leert kennen, zul je merken dat ik een tikkeltje gek en uitbundig ben, maar ook een luisterend oor. Als een kameleon blend ik in bij verschillende gezelschappen, maar zonder weg te vallen in de menigte. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg? ‘Als jij binnenkomt, krijg je gewoon helemaal zin in vandaag!’ 

Durven je eigen pad te kiezen en dingen doen waar je ogen van gaan stralen, dat vind ik belangrijk. Dit maakt dat ik het ontzettend leuk vind om met mensen mee te denken over hoe we een bruiloft,  bedrijfsevent of feest kunnen organiseren dat helemaal bij hen past. Ik zorg er graag voor dat je jezelf thuis voelt op je eigen feest en het leven ten volste kunt beleven! ❤️

Some of my favorite things 

CREATE.

Creatief bezig zijn. Met papier, schaar, hout en verf. Van geboortebord tot wegwijzer. Maar ook digitaal, van kaart tot flyer. Lekker freubelen en mooie dingen maken, Ik hou ervan! Kids in de buurt? Krisjes knutselclub is geopend!

DAANTJE.

Sinds 2 jaar heeft Daantje ons hart veroverd. Ze is een té leuke labradoodle, knuffelkont en blij ei. Boswandelingen en thuis werken zijn nog leuker geworden met haar. Van coronahond tot ons maatje voor het leven. 

 

SANGRIA.

Ik ben een bourgondiër ten top. Dol op lekker (uit)eten en borrelen met familie en vrienden. Mijn favoriete drankje? Sí, Sangria! Het bezorgt mij het hele jaar dat relaxte en zwoele zomergevoel. Spaans ga ik er alleen niet beter van spreken 😉

 

"WHAT IS DONE WITH LOVE,
IS DONE WELL."
- Vincent van Gogh

Work with me

Let's make magic together!

Met liefde zorgen voor een beleving. Voor jou, vrienden, familie, gasten, relaties of personeel. Of het nu gaat om een intieme bruiloft vol little moments of love of een knaller van een personeelsfeest. Ik vind het heerlijk om met jullie mee te fantaseren. En om het vervolgens werkelijkheid te laten worden. 

Ik zie het hele plaatje voor me, zoek en regel tot het klopt, zorg voor overzicht en ontzorg. En dat alles met een BIG SMILE! 

Kristel - Belevenismaker