FOLLOW ME

Plan de bruiloft die echt bij jullie past!

Sluit je ogen eens: hoe zien jullie het voor je? Wat mag niet ontbreken en wat past écht bij jullie? Optimaal genieten van je bruiloft is alleen mogelijk als je 100% jezelf kan zijn. Daarom is het belangrijk dat alle elementen tijdens jullie dag bij jullie passen. Jezelf helemaal thuis voelen op je bruiloft, dat gun ik ieder bruidspaar! Er zijn tal van mogelijkheden om jullie bruiloft helemaal eigen te maken. Laat mij jullie inspireren!

Trouwlocatie  

Je thuis voelen begint bij een locatie. In ieder regio zijn er tal van toffe locaties waar je kan trouwen of zelfs de hele dag kan beleven. En je kan zelfs verder kijken dan officiële trouwlocaties, want in veel gemeentes kun je een aanvraag doen om een locatie te laten benoemen tot eenmalige trouwlocatie. Trouwen in je eigen tuin, in het bos of op een dakterras met uitzicht. Vraag bij de gemeente na wat mogelijk is en welke kosten eraan verbonden zijn. Wees voorbereid en op tijd, want iedere gemeente werkt weer anders.

Dagindeling

Maak van jullie bruiloft ook echt júllie dag met een passende dagindeling. Wat vinden jullie belangrijk en waar houden jullie van? Uitgebreid tafelen, een knallend feest of een intieme borrel? Kies voor een indeling die jullie een relaxt gevoel geeft en waarbij je de liefde ook echt bewust kan vieren met al jullie gasten. Heb je bijvoorbeeld al wel eens nagedacht over een avondceremonie? Geen onderscheid tussen dag- en avondgasten, maar gewoon met iedereen erbij. Het draait immers om trouwen. En na zo’n ceremonie vol liefde zit de energie er gelijk goed in om er een fantastische avond van te maken!

Persoonlijke ceremonie

Zonder ceremonie geen bruiloft. Dit maakt dit speciale moment tijdens jullie trouwdag ook gelijk een van de belangrijkste momenten. Hebben jullie al nagedacht over wie jullie gaat trouwen? Én jullie love story gaat delen met jullie gasten? Zeg ja tegen persoonlijk en kies voor een (zelfstandig) trouwambtenaar die oprecht betrokken is. Met wie je niet uitgepraat raakt over jullie liefde, maar ook iemand die je genoeg vertrouwd om je te laten verrassen. Een persoonlijke trouwambtenaar vertelt niet alleen, maar verbindt ook. Letterlijk ‘in de echt’, maar ook door jullie en jullie gasten te laten sprankelen.

Liefde gaat door de maag

Je gasten laten kiezen uit meerdere smaken, kies voor een sweet table! Een tafel vol met lekkere taartjes, cupcakes en donuts. Ben je niet zo’n zoetekauw? Wie zegt dat een ‘sweet table’ zoet moet zijn? Ook voor hartige lekkernijen is er vast plaats! Geef er je eigen draai aan en geniet. Je bent een bourgondiër of niet. Of wat dacht je van een IJstaart na het diner. Loopt het water jullie al in de mond?

Let’s dance!

Knikken je knieën nu al als je denkt aan een openingsdans? Bedenk dan of jullie jezelf er wel een plezier mee doen of hulp willen. Tegenwoordig zijn er diverse dansbedrijven die jullie met veel passie en plezier een openingsdans leren om je gasten te doen verbazen. Hoe leuk is het om samen dit geheimpje te hebben. Past een openingsdans niet bij jullie? Denk dan aan een verrassende entree. Spring samen door een doek, laat een video van jullie twee zien of pak de microfoon, bedank je gasten en proost samen.

Aftershoot

Weinig tijd om tijdens jullie bruiloft samen foto’s te maken? Of is jullie trouwlocatie te ver van de plek waar jullie fijne herinneringen hebben? Regel met jullie fotograaf een aftershoot! Het is simpelweg een fotoshoot na jullie bruiloft, maar niet minder speciaal. De spanning is weg, de liefde bezegeld en je hebt alle tijd. Maak foto’s op een locatie waar jullie graag samen komen, bijvoorbeeld in een stad of op het strand. Dat je jurk vies en nat wordt, maakt niet zo veel meer uit. Én hoe leuk is het om jullie trouwkleding nog een keer te dragen!

Wil je nog meer inspiratie en tips voor jullie dag?

Mensen een leuke tijd bezorgen, iets laten beleven, ontroeren, de tijd laten vergeten en tegelijkertijd een herinnering geven. Als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester én trouwambtenaar. Ik ben er voor de momenten die er toe doen, de momenten waarvoor we leven. En dat maakt mij Belevenismaker.

Gaan we samen aan de slag, dan kies je voor enthousiasme, creativiteit, overzicht, fijn contact én plezier! Niet geheel onbelangrijk, want óók de voorbereidingen zijn een feestje. Ik vier dat feestje graag met jullie mee, zodat we samen zorgen voor een bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt! Boek een trouwadviesgesprek of plan een gratis kennismaking om meer te weten over wat ik voor jullie kan betekenen als professioneel ceremoniemeester of weddingplanner.

Meer stories

Follow me

Story meeschrijven?

Let us connect!