FOLLOW ME

Laten we samen
de liefde vieren!

Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet. Alvast één tip: geniet van ieder moment, want ook de voorbereidingen zijn een feestje. En dat feestje vier ik graag met jullie mee! Scrol snel verder om te ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.

1

Weddingplanner

Tot in de puntjes een sprankelende en onvergetelijke bruiloft.

2

Ceremoniemeester

Zowel jullie als al jullie gasten kunnen zorgeloos genieten!

3

Trouwambtenaar

Enthousiast, liefdevol en met een zachte G vertel ik jullie verhaal.

4

Trouwadviesgesprek

De leukste tips, adviezen en creatieve ideeën die bij jullie passen.

Een relaxte en sprankelende bruiloft

Weddingplanner

Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van jullie bruiloft, hebben jullie beperkt tijd om de bruiloft van jullie dromen te organiseren of willen jullie gewoon hulp van een professional om onbezorgd te kunnen genieten? Dan is jullie bruiloft bij mij in goede handen!  Tot in de puntjes zorg ik voor een relaxte en sprankelende bruiloft, waar nog lang over nagepraat wordt. 

We starten met een kennismaking en gaan samen dromen! Sluit je ogen eens: hoe zie je het voor je? Wat mag niet ontbreken en wat past écht bij jullie? Uiteraard nemen we ook de tijd om elkaar beter te leren kennen, want een wederzijdse klik is ontzettend belangrijk! Do we say yes? Dan kan de echte pret gaan beginnen!

We doen het samen, maar jullie hoeven enkel te fantaseren over de dag en ik zoek en regel totdat het klopt. Ik kom niet met een standaardpakket leveranciers, maar zoek de mensen die écht bij jullie en jullie bruiloft passen. Ik zorg voor overzicht en tover regelmatig een creatief idee uit de hoge hoed. En dat komt door jullie, want liefde inspireert! Het is een soort van wisselwerking. Ik ga aan op jullie fijne energie, enthousiasme en liefde voor elkaar. En ik weet zeker dat jullie net zo blij van mij worden!

Tijdens jullie bruiloft ben ik uiteraard aanwezig als ceremoniemeester (zie hieronder). Laat mij maar rennen, vliegen, regelen en brandjes blussen voordat iemand ze überhaupt ruikt. 

Kosten: Alle voorbereidingen uit handen geven of ook graag bepaalde dingen zelf regelen? Ieder bruidspaar heeft een eigen kijk op hun bruiloft en de voorbereidingen. Daarom is het regelen van een bruiloft altijd maatwerk. Daarnaast ga ik ervoor dat een bruidspaar 100% zichzelf kan zijn en daardoor 200% kan genieten. De klik met mij is daarom belangrijk, maar ook dat jullie bruiloft ook echt bij jullie past. Vertel mij jullie wensen tijdens een vrijblijvende kennismaking en ik maak graag een voorstel. 

200% plezier op jullie grote dag!

Ceremoniemeester

Willen jullie zorgeloos genieten en dat ook al jullie gasten dat kunnen doen? Als ceremoniemeester zorg ik met veel liefde en plezier dat jullie bruiloft soepel verloopt en jullie samen met al jullie gasten de liefde voluit kunnen vieren. En dat is alles wat je wil toch?!

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we hoe jullie bruiloft eruit gaat zien, wat jullie al geregeld hebben en wat jullie wensen zijn. Én niet geheel onbelangrijk: hebben we een klik? Gaan we ervoor, dan ga ik met veel enthousiasme aan de slag met de voorbereidingen. Wat kunnen jullie verwachten?

 • Persoonlijk contact via mail en telefoon
 • 4-6 weken voor jullie bruiloft een afspraak (op jullie trouwlocatie) om jullie hele dag door te nemen. Samen zetten we de puntjes op de i.
 • Een draaiboek wordt met zorg door mij samengesteld. Ook jullie gasten kunnen contact met mij opnemen over zaken die voor jullie een verrassing moeten blijven.
 • Ik neem contact op met jullie leveranciers om het draaiboek met hen af te stemmen en afspraken te checken. 
 • In de week van jullie bruiloft nemen we telefonisch het draaiboek door.
 • 10 uur aanwezig op jullie dag als ceremoniemeester om de dag in goede banen te leiden en aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten.
 

Bovenstaande werkzaamheden zijn aan te passen en/of uit te breiden op basis van jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het ontwerp van de save the date en/of trouwkaart, het bijhouden van RVSP’s en extra contactmomenten om te sparren of toch bepaalde onderdelen van de planning die jullie uit handen willen geven.

Kosten: vanaf € 1.500 inclusief BTW en exclusief reis- en parkeerkosten. De exacte kosten zijn afhankelijk van jullie wensen die we bespreken tijdens de kennismaking.

De mooiste verhalen maak je samen

Trouwambtenaar &
Ceremoniespreker

Zonder ceremonie geen bruiloft. Dit maakt dit speciale moment tijdens jullie trouwdag ook gelijk een van de belangrijkste momenten. Hebben jullie al nagedacht over wie jullie gaat trouwen? Én jullie love story gaat delen met jullie gasten? Zeg ‘ja’ tegen persoonlijk en kies voor een zelfstandig trouwambtenaar / ceremoniespreker die oprecht betrokken is. Iemand met wie je niet uitgepraat raakt over jullie liefde, maar ook iemand die je genoeg vertrouwt om je te laten verrassen. Een persoonlijke trouwambtenaar vertelt niet alleen, maar verbindt ook. Letterlijk ‘in de echt’, maar ook door jullie en jullie gasten te laten sprankelen.

Zijn jullie op zoek naar een jonge, enthousiaste en liefdevolle trouwambtenaar of ceremoniespreker met een vleugje Brabantse gezelligheid? Eentje die een team vormt met jullie ceremoniemeester en ook meedenkt over de rest van de dag? Neem dan contact met mij op. Ik vertel jullie er graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Wat mogen jullie van mij verwachten:

 • Fijn en persoonlijk contact. I’m just one click away. We maken een whatsappgroep aan, zodat we elkaar op de hoogte kunnen houden van de voorbereiden. Tot jullie bruiloft ben ik jullie vraagbaak en cheerleader!
 • 6-8 weken voor jullie bruiloft: uitgebreid gesprek bij jullie thuis. Let’s talk about love!
 • De leukste en mooiste anekdotes verzamelen bij jullie getuigen en gezinsleden.
 • Hulp en tips voor jullie geloftes (indien gewenst).
 • 1-2 weken voor jullie bruiloft bellen we nog even en zetten we de puntjes op de i. We nemen samen de ceremonie door, van muziek tot wie er een speciale rol heeft. 
 • Bij ceremonieel trouwen: Huwelijksakte op maat in stijl van jullie trouwkaart
 • Kinderakte op maat (indien gewenst)
 • Een persoonlijke en sprankelende ceremonie. 
 • Een kopie van de speech 


Kosten: Vanaf € 1.000,-. Afhankelijk van jullie wensen die we bespreken tijdens een vrijblijvende kennismaking.

belevenis brainstorm

Trouwadviesgesprek

Jullie willen zelf jullie bruiloft regelen, maaaaar…

 • Jullie weten niet waar je moet beginnen
 • Jullie duizelen van alle informatie die te vinden is op internet
 • Jullie willen tips, adviezen én leuke en creatieve ideeën
 • Jullie zijn er klaar voor om nóg meer uit te kijken naar jullie bruiloft
  •  

Boek een belevenis brainstorm en ik denk met veel liefde en plezier mee over jullie bruiloft. Wat houdt het in?

 • 2 uur lang duiken we in jullie droomdag
 • Antwoord op jullie vragen. Stuur jullie belangrijkste vragen vooraf in.
 • Leuke en verrassende ideeën die bij jullie passen
 • Tips en adviezen
 • In de dagen na het gesprek ontvangen jullie de tips, adviezen en ideeën per mail, zodat jullie gelijk verder kunnen met het plannen van jullie bruiloft. 
 • Met nog meer plezier jullie eigen bruiloft regelen!
 •  

Kosten: € 210 incl. BTW en reiskosten tot 20 km. Het adviesgesprek kan online, bij jullie thuis of op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.

Twijfel je of dit iets voor jullie is? Bel me gerust voor een eerste indruk!