FOLLOW ME

Ik ben er voor de momenten die er toe doen!

De momenten die bij je binnenkomen en je bijblijven.
De momenten waarvoor we leven. En dat maakt mij Belevenismaker!

Kristel - Belevenismaker

Face behind

Kristel
van dijk
- Caron

Creatieve fladderaar, beelddenker, feestjesmens, voelsprieten voor sfeer en emotie.  Zorgt voor overzicht, maakt makkelijk contact en enthousiasme is mijn superpower!

Dat ben ik in een notendop. Kristel, het gezicht achter Belevenismaker. Ik ben 29 jaar en sinds 10 september 2022  getrouwd met Nicky,  op wie ik al 12 jaar verliefd ben. Samen wonen we in Sprundel (vlakbij Breda) met ons hondenkind Daantje.

In mijn vrije tijd vind je mij buiten in de natuur, op festivals, op een yogamat of in de boksschool. Maar ook dansend en zingend in de keuken, in de auto, onder de douche of in het café. En vooral veel lachen en lol maken met iedereen die mij lief is. Guilty pleasure: het hardst lachen om mijn eigen grappen.

Organiseren en regelen is mijn tweede natuur. Endat in combinatie met hetgeen waar mijn hart sneller van gaat kloppen, het leven en de liefde ten volste beleven en vieren, maakt dat ik de sprong naar het ondernemerschap heb gewaagd. En daar heb ik geen moment spijt van gehad!

Met mij als weddingplanner, ceremoniemeester of eventmanager kies je voor een aanpakker én voor plezier! Niet geheel onbelangrijk, want óók de weg naar een bruiloft, personeelsfeest, open dag of ander (zakelijk) event is een feest! Ik vier dat feestje graag met jullie mee, zodat we samen zorgen we voor iets onvergetelijks.

Some of my favorite things 

CREATE.

Creatief bezig zijn. Met papier, schaar, hout en verf. Van geboortebord tot wegwijzer. Maar ook digitaal, van kaart tot flyer. Lekker freubelen en mooie dingen maken, Ik hou ervan! Kids in de buurt? Krisjes knutselclub is geopend!

DAANTJE.

Sinds 2 jaar heeft Daantje ons hart veroverd. Ze is een té leuke labradoodle, knuffelkont en blij ei. Boswandelingen en thuis werken zijn nog leuker geworden met haar. Van coronahond tot ons maatje voor het leven. 

 

SANGRIA.

Ik ben een bourgondiër ten top. Dol op lekker (uit)eten en borrelen met familie en vrienden. Mijn favoriete drankje? Sí, Sangria! Het bezorgt mij het hele jaar dat relaxte en zwoele zomergevoel. Spaans ga ik er alleen niet beter van spreken 😉

 

"WHAT IS DONE WITH LOVE,
IS DONE WELL."
- Vincent van Gogh

Work with me

Let's make magic together!

Met liefde zorgen voor een beleving. Voor jou, vrienden, familie, gasten, relaties of personeel. Of het nu gaat om een intieme bruiloft vol little moments of love of een knaller van een personeelsfeest. Ik vind het heerlijk om met jullie mee te fantaseren. En om het vervolgens werkelijkheid te laten worden. 

Ik zie het hele plaatje voor me, zoek en regel tot het klopt, zorg voor overzicht en ontzorg. En dat alles met een BIG SMILE! 

Kristel - Belevenismaker

REVIEWS