FOLLOW ME

Op zoek naar een weddingplanner in Brabant?

Zijn jullie verloofd en staan jullie op het punt de grote dag te plannen? Van harte gefeliciteerd! Als weddingplanner én getrouwde vrouw snap ik dat er veel bij komt kijken. En dat kan soms best overweldigend zijn. Daarom help ik, als weddingplanner in Brabant, bruidsparen om de meest relaxte en sprankelende dag van hun leven te beleven. Of jullie nu hulp willen bij het bepalen van jullie dagplanning, het uitzoeken en regelen van leveranciers of geïnspireerd willen raken over de mogelijkheden. Ik regel dat jullie zorgeloos kunnen genieten, van de voorpret tijdens de voorbereidingen en van alle mooie momenten tijdens jullie grote dag!

Weddingplanner uit Brabant

Als weddingplanner uit Noord-Brabant weet ik alles van bourgondische bruiloften. Het draait om lekker eten, een goed feestje en gezelligheid met een zachte g. Dat ik een weddingplanner uit Breda ben, hoeft natuurlijk helemaal niet te betekenen dat jullie in de provincie Noord-Brabant moeten trouwen. Het tegenovergestelde juist! Er zijn geen grenzen. Niet qua locatie en niet qua ideeën. Willen jullie bijvoorbeeld op een bijzondere locatie, in jullie eigen tuin of het bos trouwen? Of de traditionele dagplanning overboord gooien en voor een avondceremonie  gaan? Laat mij jullie inspireren! Ik help jullie graag bij het plannen van de bruiloft die echt bij jullie past. En wist je dat ik ook werk als professioneel trouwambtenaar ? Het samen vormgeven van de jullie ceremonie van begin tot eind, is dus ook mogelijk!

Een bruiloft plannen (met een beetje hulp)

Je kunt het meest genieten van je eigen bruiloft, als de bruiloft echt bij jullie past.  En als jullie samen plezier hebben. Daarom is het belangrijk dat het plannen van jullie droombruiloft ook zo relaxt mogelijk is. Ik help daarbij! Wanneer het je duizelt van alle keuzes die je kunt maken, je niet weet waar je moet beginnen met het plannen of wanneer je er door een drukke baan niet aan toekomt: jullie bruiloft is bij mij in goede handen. Die ontspannen en sprankelende bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt? Ik regel het tot in de puntjes. Samen brainstormen we over jullie bruiloft en ik geef advies over de indeling van jullie huwelijksdag. Daarbij zorg ik voor overzicht en tover ik creatieve ideeën uit mijn hoge hoed, geïnspireerd door jullie liefde. Want als er één ding is wat zeker is: van jullie energie, enthousiasme en liefde voor elkaar ga ik aan. En ik beloof dat jullie net zo blij gaan worden van mij als jullie weddingplanner!

Een weddingplanner inhuren

Het allerbelangrijkste wat jullie moeten weten: jullie bruiloft moet de mooiste dag voor júllie zijn. Niet eentje die bepaald wordt door andere mensen of social media. Daarom is wat ik doe altijd maatwerk. Precies afgestemd op jullie wensen. Ik kan alles voor jullie uit handen nemen, of juist alleen bijspringen op de momenten wanneer jullie dat willen. Eerst hebben we een uitgebreid gesprek waarin we samen gaan dromen. Wat mag niet ontbreken en wat past écht bij jullie? Uiteraard nemen we ook de tijd om elkaar beter te leren kennen, want een wederzijdse klik is ontzettend belangrijk! Ik inspireer met ideeën en kijk wat bij jullie past. Daarna start mijn zoektocht naar leveranciers en het uitzetten van lijntjes. Daar heb ik geen vast lijstje voor, want ieder bruidspaar is anders en heeft andere wensen. Ik heb inmiddels een mooi netwerk opgebouwd, maar blijf altijd zoeken naar de leveranciers die echt bij jullie passen. Een weddingplanner inhuren is dus niet alleen fijn om overzicht te krijgen, maar ook om tijd te besparen. Al dat zoekwerk neem ik namelijk bij jullie uit handen!

Wat kunnen jullie precies van een weddingplanner uit Breda verwachten?

De lijst is eindeloos, maar dit is een overzicht waar ik als weddingplanner jullie bij kan helpen:

 • Maken van een uitgebreid draaiboek dat dient als mijn bijbel voor tijdens jullie bruiloft en meteen een superfijn overzicht is voor alle leveranciers – waar ze enorm blij mee zijn!
 • Zoeken naar de mooiste locaties
 • Speuren naar de leukste fotografen, make-upartiesten, taartenbakkers, cateringbedrijven, videografen, entertainment en muziek (en alles wat ik nu nog vergeten ben)
 • Opvragen van offertes bij verschillende leveranciers
 • Afstemmen van alle afspraken met locaties en leveranciers
 • Samen brainstormen over leuke en creatieve bruiloftideeën
 • Regelen van de aankleding en bloemdecoratie
 • Uitzoeken van het trouwvervoer
 • Meedenken bij het ontwerp van de save the date of uitnodigingen en/of het in contact brengen met een ontwerpbureau
 • Bijhouden van alle r.s.v.p. reacties, aan- en afmeldingen
 • Fungeren als contactpersoon voor jullie gasten (bijvoorbeeld voor verrassingen of speeches)
 • Contact houden met alle leveranciers en checken van gemaakte afspraken
 • En natuurlijk heel veel voorpret met jullie!

Kosten weddingplanner

Eén ding kan ik garanderen: op jullie trouwdag hoeven jullie nergens meer aan te denken en regel ik dat jullie zorgeloos kunnen genieten. Om dat te kunnen doen, stel ik jullie eerst duizend vragen vooraf. Ik ben de weddingplanner die net dat stapje verder gaat. Ik ben jullie cheerleader en slechts one click away bij een brandende vraag door de groepsapp (dé voorpretapp) die we aan het begin van het planningstraject aanmaken. Wanneer ik weet waar jullie behoefte aan hebben en jullie van dromen, maak ik altijd een offerte op maat. Een voorstel waar jullie helemaal happy van worden en waarin de weddingplanner kosten inzichtelijk zijn gemaakt.

Zin in een vrijblijvende kennismaking om samen te ontdekken waar ik jullie mee kan helpen als weddingplanner? Leuk! Neem contact met me op, dan plannen we wat in.

Vrijblijvend kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. 

I never want to stop making memories with you